Schedule

This is the primary schedule of the workshop. All slots are provided in Eastern Standard Time (EST) using a 12h format. Use this time zone converter to convert these times to your local time zone.

Time(ET) Panel Topic Panelists Moderators
Morning Session 9:00 am - 1:00 pm ET 9:00 - 9:15 15 minutes Introduction
Welcome Remarks
Weiwei Yang, Joshua Vogelstein, Soledad Villar, Emre Kiciman, Zenna Tavares, Johnathan Flowers, Teresa Huang, Kaleab Alemayehu, Ronan Perry
9:15 - 10:00 45 minutes General Discussion 1 Yoshua Bengio, Max Welling, Leyla Lsik Weiwei Yang, Joshua Vogelstein
10:00 - 10:45 45 minutes Constraints Doug Burger, Alysson Muotri, Florian Engert, Ralph Etienne-Cummings Soledad Villar, Teresa Huang
10:45 - 11:30 45 minutes Causal Susan Athey, Konrad Kording, Amit Sharma Emre Kiciman
11:30 – 11:45 15 minutes BREAK
11:45 - 12:30 45 minutes Compositional Judith Fan, Kevin Ellis, Brenden Lake, Josh Tenenbaum Zenna Tavares
12:30 - 1:00 30 minutes Live Q&A
Part 1
Yoshua Bengio, Leyla Lsik, Ralph Etienne-Cummings, Konrad Kording, Amit Sharma, Sujeeth Bharadwaj Joshua Vogelstein, Weiwei Yang
BREAK
Afternoon Session 2:00 pm - 5:00 pm ET 2:00 - 2:45 45 minutes Curiosity Celeste Kidd, Chelsea Finn, Timothy Verstynen Johnathan Flowers
2:45 - 3:30 45 minutes Continual Jane Wang, Eric Traut, Gabriel Silva, Sujeeth Bharadwaj Weiwei Yang
3:30 - 3:45 15 minutes BREAK
3:45 - 4:30 45 minutes General Discussion 2 Anima Anandkumar, Chris White, Terry Sejnowski Joshua Vogelstein, Weiwei Yang
4:30 - 5:00 30 minutes Live Q&A
Part 2
Yoshua Bengio, Susan Athey, Jane Wang, Anima Anandkumar, Emre Kiciman Weiwei Yang